Tip & Trik #OOTD Oleh Vivy Yusof!

Siapa tidak kenal dengan wanita ini yang begitu popular dengan jenama binaannya iaitu fashion valet. Kalini, GC kongsikan tip & trik #OOTD oleh vivy sendiri ketika menjalani kehidupan hariannya, sebagai anak, isteri, ibu dan juga pemilik Fashion Valet.

Krew EH! sempat mencuri sedikit masa Vivy untuk berbual santai dengan soalan-soalan yang cukup fun termasuk rahsia mendapatkan gambar #OOTD terbaik. Jom ikuti perbualan mereka.

1- Vivy rancang lebih awal apa yang mahu dipakai setiap hari?

Tidak. Saya selalu last minute. Kadang-kadang ada juga fikir apa mahu dipakai esok, tapi akhirnya tak menjadi. Semuanya secara spontan. Kalau ada event sekali pun, paling awal sehari sebelum.

2- Caption gambar Vivy di Instagram saya kira ‘menghiburkan’, kelakar. Mana datangnya idea?

Semuanya secara spontan. I’m naturally funny rasanya (ketawa). Dalam satu minit I’m done. Fadza (suami) kadang-kadang ambil masa 15 minit.

3- Siapa yang selalu merakam gambar OOTD Vivy?

Jika dulu Fadza. Tapi buat masa sekarang Iman, dia tahu angle terbaik saya.

4- Apa tip & trik untuk merakam gambar OOTD terbaik?

Kena tahu angle terbaik. Iman selalu merakam gambar saya dari bawah, jadi saya nampak tinggi. Orang yang tak pernah jumpa saya selalu fikir saya tinggi. Background juga penting, saya sukakan clean wall, putih selalunya. Oh lagi satu lighting juga penting. Selalunya saya suka merakam gambar dengan cahaya natural.

5- Tiga perkataan menggambarkan Daniel?

Clingy, cheeky dan funny, just like me (ketawa).

6- Tiga perkataan tentang Mariam pula?

Dia maintain, berani dan manja dengan Fadza. Dia daddy’s girl.

7- Dan tiga perkataan menggambarkan Vivy Yusof?

Short, stubborn and ambitious.

Semoga uols dapat guna tip & trik #OOTD yang dikongsikan oleh vivy. Dah lah cantik, pandai bergaya, bijak pulak tu kan. GC doakan vivy semakin berjaya dan menjadi ‘role model’ pada wanita lain diluar sana.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi Kami Di WhatsApp
KUPON DISKAUN 28% ➜ NEW28 [FREE SHIPPING]